Thursday, November 27, 2008

RUMAH KAMPUNG

SEMUA RUMAH NI KAT BKT KANGKAR KECUALI RUMAH J DI SG MATI.SEMUA MEMPUNYAI CIRI-CIRI RUMAH LIMAS.

A


B

C

D

E

F

G

H

J
SOALAN

1. RUMAH MANA YANG MENANG DALAM PERTANDINGAN RUMAH CIRI LIMAS?

2.SIAPA TUAN PUNYA KEPADA RUMAH RUMAH TERSEBUT?.


RUMAH J-DUA ANJUNG DAH TAK WUJUD.

Friday, November 21, 2008

KAWAN SEKOLAH ABDULLAH 1971-1976

REUNION NI APAKATA KITA AJAK BEKAS GURU KITA SEPERTI CIKGU MD NOR,CIKGU ABDULLAH DAN MR BO SETUJU TAK?

Menjelang hari Reunion
Mereka-mereka ini adalah sebahagian dari kenangan hidup zaman persekolahan.





huzahim zaaba (thank u dapatkan no shukur dan norazam)
Zaiton zainal.How to contact her.siapa yang kat sawaring tu carikan lah no dia dari bapanya cikgu zainal.

zulkifli ibrahim 0126656771 isterinya sakit buah pinggang mungkin tak dapat hadir


abd shukur abd rahman inshaallah akan hadir.ramai yang tengok wajah manis jurutera ni.


shafie abu bakar(macamana nak contact dia ni)


shafie abd rahman(pun tak dapat contact)




salwa abd hamid.(salwa buka restoran depan rumah dia waktu malam)



salmah harris- How to contact her? amik kata dia kat kuantan


Ronizain ismail (malam 21/11/08 dia ajak datang rumahnya kat usj ada kenduri)


Dr Abd Rasid Jamian. Confirm datang inshaallah alhamdulillah.

Ramin wahab 0196462077 tinggal kat tmn melawati rupanya.


Puziah Hj ahmad shah alam confirm datang inshaallah alhamdulillah

cikgu puziah ahmad make sure your husband cikgu zainal ariffin datang ok

Norsiah Wahab (I try dapatkan number dia dari norlinda nanti)


Cikgu Norazam Kadir Mengajar diSTMI sungai mati . 0136305044.tolong dapatkan no cikgu mohammad abd rahman,muhaili dan dzulkifli sulaiman.


Cikgu Norlinda Kassim .Mengapa number u tak boleh contact.
anyway u mesti datang sebab u the only girl i duduk sebelah darjah 4 dan 6.cikgu dollah pilih sebab dua-dua rambut kerinting


murad musa .I try dapatkan number dia. lutut dia dah ok sejak buat terapi.

Muhaili Ahmad. Pernah keluar suratkhabar pasal masakan dia di restoran adabi taman melati tapi bila saya ke sana dia dah berhenti. Dimana kau sekarang?


Mohamad Ismail atau lebih dikenali denga mad mini(cikgu dolah yang bagi gelaran) Dimana kau berada?


Jamaliah abdullah(Mali) amik kata dia kat sg rambai.


Maria Ahmad yang baru dapat baby.TAHNIAH. aku suka seluar polka dot kau. very classic


Norazman Yusuf .paling aktif dalam chatting.BAGUS senang kerja aku.he he he jangan lupa bawa nenas


Mahpop tak dapat dihubungi kerana number yang saya ada tidak aktif .dia kerja kat Bank Islam


Jamiah Jaafar -Pagi raya haji nanti dia baru sampai dari Cambodia.

Cikgu zainal Ariffin.Jangan lupa datang.


Jalani Mustafa yang rambut dah separuh berawan


Lt. kolonel Norhisamuddin Amad malangnya tak dapat hadir kerana buat korban kat Kampung Batu Muda Kuala Lumpur.





Azahari saleh inshaalah akan hadir





Dr Noorsaadah abd Aziz. peneraju utama reunion sebab dia ni duduk kat pulau cabut gigi orang jarang dapat balik kampung.




Azman Ali .berapa banyak no kau ada tapi semua tajk jawab.no lain 0192928874




ayub basir.siapa yang tinggal kat parit jarum bukit gambir try lah cari penunggang kuda kepang ni.masa darjah 6



adnan razak(aling) outstation kat negeri china sekarang masih dengan DBKL tetap dan berpencen

FOTO REUNION 1991


ni kat rumah saya






Lepas tu konvoi ke rumah yang lain termasuk rumah puziah ahmad dan zaiton zainal




rumah zaiton zainal












sorrylah pada kawan yang tak ada gambar dia orang dalam simpanan saya
1.Norashidah md nor akan hadir.
2.siti fatimah belum confirm.
3.halimah abdullah macamana nak contact dia.azman ali bagitau dia kerja dengan kementerian pendidikan dekat kuala lumpur.
4.yusuf abd rahman pun tak dapat contact no walaupun jalani tinggal sebelah rumah dia.tengok dia kat TV je.
5.aminuddin abu bakar yang baru kehilangan anak sulung lelaki 19 tahun pada ramadan lalu inshaalah akan hadir.
6.zamani darwis pun tak dapat hadir sebab beraya di kelantan
dan yg lain lain hopefully dapat contact no dia orang before reunion
nanti saya sambung topik ni sebab dah ngantuk dan saya akan cuti balik kuala terengganu hingga hari selasa.